Sitemap

 

Xtreme Mandehørm i Odense - Motionløb kun for mænd!! - hver år i oktober måned.

Vildere og mere af det hele – mere mudder, vand, forhindringer og udfordrende terræn. Sådan! En rigtig møjert af en rute. Vi har virkelig lagt i kakkelovnen til dig og alle de andre mandfolk, som har mod til at kaste sig ud i en løbeoplevelse ud over det sædvanlige. Ingen kære mor… så er det sagt. Når startskuddet lyder kl. 14 er det bare med at få benene på nakken – hvis du vil undgå at blive trampet ned af feltets øvrige frådende muddermotionister. Forvent at blive øm i muskler du ikke vidste du havde. Og glæd dig over at du kan meget mere end du selv tror!

Ruten er ubønhørlig og de 11 kilometer vil føles som om de aldrig får ende - og først når du kommer i mål vil du vide, hvorfor du egentlig gjorde dette her.

Efter en grundig undervognsspuling tager Frk. Hildegard og hendes muntre medsøstre godt imod jer og slår dørene op til den fedeste Oktoberfest. Vær parat til en ordentlig omgang god mad, musik, underholdning, konkurrencer, seje præmier og spil. Frk. Hildegard og co. sørger naturligvis for at I får langet det nødvendige kvantum skummende fadøl over disken og det på behørig vis. Uden mad og drikke dur helten som sagt ikke.